23948sdkhjf

Produktnyhed: Hurtigere og lettere at pudse mur

Alt besværet sættes til vægs med ny sprøjtepudser, der gør det langt lettere og hurtigere at påføre pudsematerialer med perfekt resultat.
Det kan være meget tidskrævende at pudse murene på et hus, og samtidig kræver det et godt og trænet håndelag at trække pudsematerialet på med et bræt eller kaste det på med en murske.

Men nu vil et nyt værktøj på det danske marked kunne spare masser af tid for håndværkerne - og samtidig gøre hele arbejdet så meget lettere at udføre, at også gør-det-selv-folk vil kunne udføre det med et pænt og sikkert resultat.

Der er firmaet Munk Clemmensen ApS i Aalborg, der lancerer en såkaldt sprøjtepudser, som i kombination med en kompressor let og hurtigt kan sprøjte alle typer af mørtler og ler- og betonblandinger på lofter, vægge, mure og sokler.

Sprøjtepudseren hedder Rapido Sprøjtepudser og er en simpel konstruktion, der på én gang er let at anvende, let at rengøre og stort set ingen vedligeholdelse kræver. Den består af et stålskaft med en manuel håndkontrol, og i enden sidder en beholder, der nemt fyldes med pudsematerialet - eksempelvis fra en trillebør. Trykluft fra kompressoren tilsluttes så skaftet, og luften presses igennem dyserne og sender pudsematerialet ud gennem hullerne i beholderen. Pudsen fordeler sig herefter jævnt og klæbes permanent til overfladen.

Sprøjtepudseren gør dog ikke alene arbejdet meget lettere og hurtigere at udføre. Den giver også pudsematerialet en bedre vedhæftning. Det skyldes, at under sprøjtningen kommer den lette og fugtige del af pudsematerialet, nemlig cementslammet, en anelse tidligere på væggen end tilslagsmaterialet, og det giver en mere hensigtsmæssig fordeling af de forskellige elementer i pudsematerialet.

Rapido Sprøjtepudser fås med tre eller fire dyser og både som vægpudser og loftpudser.

Læs mere på www.sproejtepudser.dk

Kilde: Munk Clemmensen ApS

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172