23948sdkhjf

Produktnyhed: Pilkington Optilam ™ Phon skifter navn til Pilkington Optiphon ™

For at skelne det fra resten af markedets førende laminerede glasgruppe, er Pilkington Optilam ™ Phon støjdæmpende glas blevet omdøbt til Pilkington Optiphon ™.
Produktet bevarer sin specifikation og fortsætter med at være en fremragende løsning mod uønsket støj. Pilkington Optiphon ™ er egnet til interiør- og facade-løsninger og fås i fem forskellige tykkelser som dækker alle niveauer af støj kontrol.

- Omdøbning til Pilkington Optiphon ™ fra Pilkington Optilam ™ Phon betyder, at glasset let kan identificeres af kunder og projekterende, som produktet der skal specificeres til støj kontrol. I løbet af de næste to måneder vil vi give yderligere oplysninger og nye brochurer til kunderne og markedet. Vi vil også opdatere vores online produktkatalog for at gøre det lettere for købere og rådgivere at bestille og foreskrive Pilkington Optiphon ™.

Samtidig med navneændringen vil Pilkington også udgive en ny teknisk Teknisk vejledning med titlen ”Støjdæmpning med glas”. Vejledningen informerer arkitekter, rådgivere og projekterende om støjkontrol med glas.

Læs mere på www.pilkington.dk

Kilde: Pilkington

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125