23948sdkhjf

Beskyt dine træprodukter med god samvittighed

Virksomheden Peetz tilbyder nu det, der tidligere var umuligt, nemlig 100 % miljøvenlig træbeskyttelse. Samtidig udvider Peetz produktpaletten og kan efterkomme enhver efterspørgsel.
Peetz træimport i Hillerød udvider konstant paletten af træprodukter og kan i dag stort set efterkomme enhver efterspørgsel på træ. Senest er der især vækst i salget af cedertræ. Men frem for alt vinder en række miljøansvarlige produkter frem i Peetz-seriens sortiment.

Nyt produkt: Miljøvenlig træbeskyttelse
Senest har Hillerødvirksomheden sikret sig forhandlingen af det 100 % miljøvenlige træbeskyttelsesmiddel Sioo imprægnering. Sioo imprægnering er lavet af naturprodukter, blandt andet mineralet kisel, der er et af de hyppigst forekommende mineraler på jorden - og et fortrinligt alternativ til det knap så miljøvenlige trygimprægneret træ. Sioo imprægnering beskytter mod snavs, alger, skimmelsvampe og skadelige insekter.

- Sioo imprægnering kan anvendes til at beskytte alt træværk, der er udsat for fugt. Ude som inde. Gammel som nyt træ. Fx vil det være oplagt at bruge til terrasser, i sommerlande, på gyngestativer, sandkasser, hængebroer - ja, alle steder, hvor man typisk vil bruge trykimprægneret træ. Men Sioo er et godt og miljøvenligt alternativ, fastslår salgsdirektør Jan Hansen, Peetz.

Peetz kan levere træ, der allerede er behandlet med Sioo træbeskyttelse. Men private og offentlige kunder kan også selv beskytte eksisterende - nyt som gammelt - træ med det nye kvalitetsmiljøprodukt.

Vedligeholdelsesfri facader i vækst
Af Peetz-seriens brede palet af træsorter er færdigmalet exteriør meget efterspurgt til facadebeklædning. Som noget nyt ser Peetz desuden en kraftig vækst i salget af den eksklusive cedertræ. Lige nu leverer Peetz blandt andet cedertræ til et wellness-center på Læsø, til skoler og hestestalde rundt om i landet.

- Vi har øget salget af cedertræ og færdigmalet exteriør med 100 % i forhold til sidste år. Cedertræ er pænt, vedligeholdelsesfrit og eksklusivt, og så bliver det ikke angrebet af insekter, påpeger direktør Frank Lund Larsen.

De ringer - vi bringer
Hovedkontor i Hillerød og salgskontorer i Aalborg, Århus og Torsby i Sverige - 13 ansatte med forstand på trælast - det er de ydre rammer om Peetz træimport.

- Vi spænder så bredt i dag, at vi næsten kan efterkomme enhver efterspørgsel af træprodukter. Og kan levere træet uanset hvilken profil, udformning og behandling arkitekten har fundet på, siger Frank Lund Larsen.

Det ny Geocenter på Møns Klint er beklædt med Peetz Larix, sibirisk lærk, der netop er skåret helt specielt på Peetz’ høvleri i Nyborg. Kvalitetstræ fra det meste af verden Peetz-seriens træsortiment er miljøvenligt og af høj kvalitet. Træimporten sker direkte fra savværker i Skandinavien, Rusland, Canada og andre steder i verden.

Læs mere på Peetz' hjemmeside

Kilde: Peetz

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141