23948sdkhjf

Produktnyhed: Ny serie af elektriske stablere for gående førere

Toyota Material Handling Europe (TMHE) præsenterer en helt ny serie af stablere til gående førere. En serie der er bygget op omkring de ønsker, som de europæiske brugere har til deres truck.
TMHEs nye BT Staxio-serie består af otte modeller med kapaciteter fra 0,8 til 1,4 tons og findes med et stort udvalg af forskellige mastetyper, gafler og batterikonfigurationer.

BT Staxio er designet til gående førere, men alle modeller, undtagen model SWE080L med enkeltsøjlemast, fås også - som option - med førerplatforme til intensiv anvendelse.

BT Staxio er udviklet i henhold til Toyota Production System, som garanterer det ypperste inden for kvalitet og driftsikkerhed. Med udgangspunkt i en omfattende kundeundersøgelse, er BT Staxio-serien blevet konstrueret, så den er nem at bruge, hvilket er med til at optimere produktivitet og sikkerhed.

Nøgleordene for BT Staxio er enkelhed, sikkerhed og holdbarhed – de giver brugere af elektriske stablere præcis det, de har brug for, for at få arbejdet gjort. Dette koncept kaldes ‘man power’.

- Elektriske stablere er et nøgleprodukt i hele Europa, og BT Staxio er en vigtig tilføjelse til vort sortiment. BT Totalview-konceptet inspirerede udviklingen på hvert trin og resultatet er en serie af truck, som er usædvanligt sikre og nemme at bruge og - takket være det store udvalg af master - ideelt tilpasset den brede vifte af anvendelser inden for markedet, siger Claus Fæster, produktchef hos TMH Danmark.

Læs mere på www.bt-staxio.eu

Kilde: THME

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078