23948sdkhjf

Han skal lede Rambølls største byggeprojekter

Ronni Holm Dam er rekrutteret internt og beskrives som en kompetent, erfaren ingeniør og leder med et stort hjerte for digitalisering.
Ronni Holm Dam, 40 år, får ansvaret for at lede og udvikle Rambølls division for store byggeriprojekter i Danmark.

- Ronni Holm Dam har en udpræget sans for at håndtere de store projekters kompleksitet både fagligt og procesmæssigt, og har gennem mange år som ingeniør og leder i Rambøll udvist et særdeles stort drive og sans for forretnings- og medarbejderudvikling. Med et stort hjerte for teknologi og digitalisering oven i er Ronni Holm Dam den helt rigtige mand til at hjælpe med at tage Rambøll til det næste niveau inden for store byggeriprojekter i Danmark, siger Bjarne Jørgensen, Executive Director for Byggeri hos Rambøll.

Rambølls Large Projects beskæftiger 300 medarbejdere, der planlægger og medvirker til nogle af de største og mest komplicerede byggeriprojekter i Danmark. Referencelisten tæller prestigeprojekter som Hotel Bella Sky og Niels Bohr Bygningen i København, og det er en udfordring, som Ronni Holm Dam ser frem til.

- Jeg har altid været draget af de store projekters kompleksitet og optaget af, hvordan man driver projekter i den rigtige retning og optimerer samspillet mellem parterne bedst muligt, siger han og pointerer, at fokus for arbejdet bliver at bidrage til at strømline Rambølls projektprocesser og skabe et klart og tydeligt informationsflow, hvor grænsefladerne mellem alle byggeriets involverede parter og byggedata er i centrum.

Ronni Holm Dam har siden sin start hos Rambøll i 2001 været en af de bærende kræfter i at implementere 3D-projektering og sidenhen virtuelt design/BIM. Han har blandt andet gennem de sidste 10 år været medlem af den faglige udviklingsorganisation i forretningsenheden for Byggeri, hvor han har ledet udviklingsarbejdet inden for digitalisering og BIM. Det sidste år har han varetaget rollen som chef for organisationen, og her har han skabt en stor faglig platform med nye standarder, værktøjer og best practice inden for de faglige områder og ikke mindst digitalisering, som også fremadrettet vil spille en stor rolle i byggeriet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093