23948sdkhjf

Scandi Byg fortsætter fremgangen

Omsætningen er øget med en tredjedel hos modulbyggeren.
Pilen peger den rigtige vej for Scandi Byg efter et 2015, hvor omsætningen steg markant for andet år i træk.

Indtjeningen er også fulgt med, og resultatet på 10,3 millioner kroner før skat er næsten fem gang højere end for to år siden.

Der er dog fortsat et godt stykke op til jubelårene 2011 og 2012, hvor Scandi Byg tjente henholdsvis 21 og 24,7 millioner kroner før skat.

I et interview med Licitationen – Byggeriets Dagblad betegner administrerende direktør Jesper F. Hoffmann udviklingen som moderat tilfredsstillende.

- Vi er tilfredse med forretningsplatformen, og der er ikke noget i vejen med omsætningen. Men vi skal være bedre til at leve op til hovedkoncernens mål ved blandt andet at blive bedre til at fravælge opgaver, som ikke ligger til Scandi Bygs platform. Det handler om at holde snuden i sporet i forhold til de projekter, vi har i pipelinen. Her kunne vi godt have præsteret bedre, siger Jesper F. Hoffmann.

350 millioner kroner udgjorde selskabets samlede omsætning, hvoraf knap 60 millioner er hentet i udlandet. Virksomheden vandt i efteråret 2015 en stor rammeaftale om levering af moduler til flygtningeboliger i Hamborg.

De første 152 nøglefærdige moduler blev leveret før årsskiftet. Denne del løber op i omkring 40 millioner kroner. Jesper F. Hoffmann fortæller til Licitationen – Byggeriets Dagblad, at der er potentiale til mere, men at han endnu mangler at se kontrakten.

Læs mere her (kræver abonnement):

Licitationen - Byggeriets Dagblad

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156