23948sdkhjf

Cirklen er sluttet i Odense

Det cirkelrunde ”Colosseum” ryger helt op blandt Dansk Boligbygs mest spektakulære byggerier. Se billeder af byggeriet her.
Tietgen Handelsgymnasium i Odense er blevet udvidet med en ny cirkelformet bygning.

Den 3.500 kvadratmeter store bygning, som i folkemunde har fået navnet ”Colosseum”, er et af de mest spektakulære projekter nogensinde i Dansk Boligbyg og indvies officielt torsdag den 17. marts.

Der er klasselokaler og studieområder i parterreetagen, mens der i stueplan er administration, områder til lærernes forberedelse, mødelokaler og kantine. Og i kælderen er der toiletter og teknikrum.

Den nye cirkelformede bygning er sammenbygget med den eksisterende bygningsmasse, hvoraf 1.000 kvadratmeter er ombygget, primært til nye klasselokaler. Det samlede projekt udgør dermed 4.500 kvadratmeter.

Dansk Boligbyg har gennemført projektet i samarbejdet med Casa Arkitekter og ingeniørfirmaet Henry Jensen.

Bygningen er opført i sandwichelementer med færdig hvid overflade, som harmonerer visuelt med den eksisterende skole. Bygningen fremstår med flere store glaspartier, og indvendigt er den meget transparent med glasvægge, ligesom et trappe/opholdsområde i midten fremstår i varm, rød farve.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094