23948sdkhjf

HHM sætter omsætningsrekord

Øget fokus på totalentrepriser sender entreprenørvirksomheden over den halve milliard.
2015 har været et godt år for entreprenørvirksomheden HHM. Omsætningen i 2015 blev 530,1 mio. kr. og resultatet før skat blev 15,5 mio. kr. – en stigning i forhold til 2014, hvor omsætningen lå på 370,3 mio. kr. og resultatet før skat var 7,7 mio. kr.

- Vi er godt tilfredse med resultaterne for 2015. Det er meget tilfredsstillende, at flere af de gennemførte totalentrepriser, blev realiseret i tråd med vores mission om at opfylde vores kunders behov for byggeri i en effektiv proces, fortæller Svend Pedersen, der er HHM’s administrerende direktør.

For et par år siden var det primært hovedentrepriser, der udgjorde HHM’s byggeopgaver. I dag er det større totalentrepriser inden for boligbyggeri. 2015 sluttede blandt andet med under­skrift af flere aftaler om totalentrepriser, der alle skal udføres i 2016 og 2017, såsom 118 lejlig­heder for Carlsberg Byen og 61 boliger i Irmabyen. Samtidig fulgte også en hoved­entreprise for Rudersdal Kommune med 46 almene plejeboliger i tidligt udbud.

- De sidste par år har vi arbejdet hårdt og fokuseret på at udvide vores spillerum til at omfatte flere totalentrepriser blandt vores opgaver, og det er lykkedes. Samtidig er vi blevet en markant aktør inden for boligbyggeri i hovedstaden, hvor vi de næste par år er at finde i Carlsberg Byen, Bella-kvarteret, Irmabyen og på Frihavns Tårnet i Nordhavnen, fortæller Svend Pedersen.

HHM afleverer i 2016 flere spændende byggerier, deriblandt et stort, nyt plejecenter – Frydenholm – for Rudersdal Kommune, et nyt kontorbyggeri/testcenter på DTU, Sundhedscentret i Hillerød og en ny afdeling på Psykiatrisk Center Ballerup.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142