23948sdkhjf

Årstiderne Arkitekter udvider ejerkredsen

Tre nye partnere skal ruste arkitektfirmaet til fortsat vækst i ind- og udland.
Siden 2010/11 har Årstiderne Arkitekter fordoblet sin omsætning til næsten 150 millioner kroner, og medarbejderstaben er vokset til omkring 300.

Men ambitionerne rækker længere end det. Ejerkredsen udvides nu fra fem til otte partnere for at føre de seks skandinaviske tegnestuer mod nye, fælles mål.

- Vi har den filosofi, at uanset vækst og størrelse skal alle kunder have mulighed for en personlig kontakt til en partner. Ofte løser flere medarbejdere de enkelte opgaver, men partnerne er kundernes fortrolige og personlige kontakt, derfor er det logisk, at vi nu udvider partnerkredsen, hvor antallet af kunder er steget markant, siger administrerende direktør, Torben Klausen.

De tre nye partnere er arkitekt og cand.polyt. Nina Bang, arkitekt Lene Foder og arkitekt Kaare Dahlmann. De supplerer den eksisterende partnergruppe, som består af grundlægger og arkitekt Per Laustsen, arkitekt Anders Kærsgaard, arkitekt Jonas Snickert, arkitekt Mikkel Westfall, samt administrerende direktør Torben Klausen.

De tre nye partnere tildeles hvert sit ansvarsområde. Mens Nina Bangs speciale er at få transformeret og konverteret gamle ejendomme eller huse til erhverv, kommercielt brug eller bymæssige funktioner, vil Lene Foder få fokus på især boligprojekter. Sammen med Mikkel Westfall skal hun løfte opgaven med servicering af nuværende og kommende kunder i København, Storkøbenhavn og på Sjælland. Kaare Dahlmann vil primært fokusere på kundepotentialet og være Årstiderne Arkitekters ’visitkort’ i det midt- og vestjyske.

- Deres ambassadørevner til at gå foran og både åbne døre hos kunderne og slå vores egne døre op den anden vej ind til vores tegnestuer er en væsentlig årsag til deres nye partnerstatus. For lige meget, hvor store vi bliver, er faglig viden, tryghed og tilliden til den enkelte afgørende. Vi vil ikke gå på kompromis med involveringen i projekterne, siger Torben Klausen.

Nina Bang og Lene Foder har begge arbejdsadresse i København, mens Kaare Dahlmann er tilknyttet kontoret i Herning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11