23948sdkhjf

Aart etablerer designfirma

Vil udvikle nye løsninger i krydsfeltet mellem design og arkitektur.
Den teknologiske udvikling stiller øgede krav for specialisering i designbranchen. Sammen med industriel designer Morten Hove Lasthein har partnerne bag Aart architects – Anders Tyrrestrup, Anders Strange og Torben Skovbjerg Larsen – derfor etableret Aart designers.

Det nye selskab har været et års tid undervejs. Hensigten er at styrke tegnestuens designfaglige profil gennem et dedikeret designlab, der specialiserer sig i at udvikle løsninger i krydsfeltet mellem design og arkitektur.

- Med Aart designers åbner vi for nye perspektiver på, hvordan produktdesign og inventarløsninger kan skabe værdi for både bygherrer og producenter, fortæller Morten Hove Lasthein, der er partner og designchef i Aart designers.

Med i flere projekter
Samspillet med Aart architects på den ene side og en øget selvstændighed på den anden side er kernen i den nye strategi. Aart designers deler således kontorer med Aart architects, hvilket skaber fundamentet for et tæt partnerskab.

Aktuelt er Aart designers engageret i flere samarbejder om designløsninger på tværs af skala og funktion – blandt andet belysningsarmaturer, bygningskomponenter og koncepter for moderne, åbne kontor- og læringsmiljøer.

- Spændvidden er bred, men fælles for alle projekter er at inspirere og åbne for nye forretningsperspektiver for både bygherrer og producenter, fortæller Morten Hove Lasthein.

Den nye designchef bringer mange års designerfaring ind i det nye selskab. Foruden fem år hos Aart architects har han blandt andet arbejdet ti år som designer og projektleder hos Designit i Aarhus.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156