23948sdkhjf

Ny messe-succes for kloakmestrene

Danske Kloakmestre og Messe C høstede masser af roser fra både udstillere og besøgende på Kloakmessen 2016
Brancheforeningen Danske Kloakmestre kan se tilbage på Kloakmessen 2016 med stor tilfredshed. Messen bød på to dage med fuldt fokus på grej, materiel, udstyr og knowhow til kloakbranchen.

For anden gang var det Messe C i Fredericia, der lagde rammerne til. Og for anden gang kunne Danske Kloakmestre notere en voldsom stigning i interessen for at udstille på messen. 40 procent flere udstillere i forhold til messen for to år siden blev belønnet med en stigning på 13 procent i antallet af messegæster.

- Jeg er ikke i tvivl om at de mange nye udstillere har været med til at trække flere besøgende til udstillingen. Samtidig var messen blevet tilført både minikurser og flere spændende seminarer. Totalt blev Kloakmessen 2016 besøgt af 2855 gæster. Hver og én var dedikerede fagfolk, og det er netop den omstændighed, der giver Kloakmessen så høj værdi for udstillerne, siger formand for Danske Kloakmestre Henning Lübcke.

Kloakmestrenes formand er da heller ikke i tvivl om, at brancheforeningen er klar til at vende tilbage til Fredericia med Kloakmessen 2018.

- Kloakmessen hører hjemme i Fredericia, partnerskabet med messecentret fungerer optimalt, og vi kommer igen om to år, siger Henning Lübcke.

Totalt nåede Kloakmessen 2016 op på ikke færre end 134 udstillere. Det var lidt godt og vel 40 procent flere end i 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11