23948sdkhjf

Bravida åbner i Kalundborg og slår job op

Der bliver bruge for flere montører og teknikere, fortæller Bravida.
Bravida, som er en af landets største installations- og servicevirksomheder, åbner nu en afde-ling i Kalundborg. Bravida oplever nemlig stor vækst i opgaver indenfor brand og sikring hos virksomheder i Kalundborgområdet.

Flere og flere virksomheder opgraderer deres sikkerhed i form af adgangskontrol, overvågning, alarmer og brandsikring. Den tendens mærker Bravida, som udover sine kernekompetencer indenfor el, VVS og ventilation, er specialister indenfor brand og sikring.

- Lige nu har vi omkring 20 mand i gang med at løse opgaver i Kalundborg. Vi har forrygende travlt, og fremadrettet forventer vi endnu mere gang i den. Derfor giver det også rigtig god mening, at oprette en afdeling i Kalundborg, så vi kommer tættere på vores kunder, fortæller Jack Boye Hansen, som er afdelingschef for Bravidas Fire & Security afdeling i Østdanmark.
Bravida har dansk hovedkontor i Brøndby og afdelinger over hele landet.

- Med den stigende mængde opgaver, vi oplever indenfor brand og sikring i Vestsjælland, får vi også brug for flere montører og teknikere. Derfor håber vi at kunne rekruttere en række nye kolleger i området i de kommende tid, fortæller Jack Boye Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094