23948sdkhjf

En ny generation af isoleringsmåtter klar til det danske marked

FeelingWood er et nyt højeffektivt, danskproduceret isoleringsmateriale fremstillet af rene træfibre. FeelingWood er CE-mærket og kan med fordel anvendes til både nybyggeri og efterisolering.
FeelingWood er formstabile og fleksible isoleringsmåtter baseret på samme rene træfibre, som i 35 år har været på det skandinaviske marked under navnet Thermocell Træfiberisolering som løsuld.

Ce-mærket
FeelingWood er CE-mærket med en λ D på 0,038 W/(m•K)

CE-mærket betyder også at FeelingWood udsættes for en regelmæssig intern og ekstern kontrol af både produktet men også af produktionen. Det skal garantere, at produktet holder en konstant høj kvalitet

Nemt at arbejde med
FeelingWood-måtterne er nemme at arbejde med både for professionelle, håndværkere og selvbyggere, da de nemt skæres til med almindeligt skæreværktøj.

Det nye isoleringsmateriale kan med fordel anvendes i nybyggeri og til efterisolering i yder- og indervægge, skillevægge, tagkonstruktioner, lofter, bjælkelag og gulve. Samtidig kan FeelingWood kombineres med Thermocell træfiberisolering i vægge og indblæses på loft.

Måtterne fra FeelingWood leveres i danske standardformater.

Miljøvenlig produktion, installation og bortskaffelse
Isoleringsmaterialet fremstilles i Danmark under en moderne, energirigtig og miljøvenlig proces, genanvendes nemt og bortskaffes uden miljøproblemer og vil derfor ikke belaste vore efterkommere.

Fordelen ved materialet, der er fremstillet af træfibre er endvidere at man i forarbejdnings- og installationsprocessen oplever et minimum af gener.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094