23948sdkhjf

Flere etager ved Strandvejen ved Køge Bugt

Helhedsplan for Strandvejsområdet i Greve Kommune åbner for flere etager og mere sammenhængende områder.
Greve Kommunes helhedsplan for udvikling af Strandvejsområdet, som netop er godkendt af byrådet, lægger op til en større fornyelse af plangrundlaget.

Det betyder, at det otte kilometer lange område skal gøres mere attraktivt for borgere og erhvervsliv ved at give mulighed for en mere nutidig anvendelse af området. Erhvervsliv skal blandt andet samles i såkaldte blandede områder med butikker, restauranter, liberalt erhverv og boliger. Målet er at skabe større synergi.

På sigt er det desuden tanken, at der skal være ét kørespor i hver retning på hele strækningen. Det vil give bedre forhold for fodgængere, cyklister og brugere af området. I den forbindelse er det i helhedsplanen også bestemt, at der skal laves nye og bedre stiforbindelser.

- Helhedsplanen har været længe undervejs. Derfor er jeg glad for, at vi nu kan godkende den, så vi er et skridt nærmere en modernisering af Strandvejen, siger borgmester Pernille Beckmann om planen som er vedtaget på baggrund af et offentligt borgermøde og to høringer.

Intentionerne fra helhedsplanen skal nu indarbejdes i lokalplaner, begyndende med Strandvejsområdet i Hundige. Derefter står Karlslunde, Greve og Mosede for tur.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078