23948sdkhjf

Facade-foldedøren gør inde til ude med et snuptag

Med et helt nyt funktionelt, energirigtigt og patenteret design har Lacoya A/S skabt et spændende produkt med helt unikke egenskaber. Luk lys og natur ind i rummet med dansk produceret energi- og miljørigtig åbning mod terrasser, altaner eller…
Med et helt nyt funktionelt, energirigtigt og patenteret design har Lacoya A/S skabt et spændende produkt med helt unikke egenskaber. Oplev en helt ny verden. Luk lys, natur og fuglekvidder ind i stuen og soveværelset. Eller gør indekøkkenet til et "udekøkken" på få sekunder.

Individuelt tilpassede løsninger
Facade-foldedøren kan med op til 6m spændvidde, anvendes i alle typer byggeri, hvor man ønsker at lukke lys og natur ind i rummet. I forhold til traditionelle skydedøre, adskiller facade-foldedøren sig ved at åbningsarealet er hele 90% i stedet for ca. 45%. Døren tilpasses hvert enkelt projekt og produceres i individuelle mål på Lacoyas moderne fabrik ved Langeskov på Fyn.

Kvalitetsprodukt med mange fordele
Dørens isoleringsevne er i top. Med dobbelt tætning i karm, 3-dobbelt tætning mellem dørrammerne og anvendelse af 3-lags glas er isoleringsevnen mindst 50% bedre end ved traditionelle løsninger. Facade-foldedøren tilbydes i tre forskellige FSC-godkendte træsorter, herunder Accoya, som er en helt ny generation af træ, der er stærkere end både teak og mahogni, og sikrer facade-foldedøren en lang levetid.

I hele konstruktionen er der lagt meget vægt på styrke, holdbarhed og finish. Kraftige hængsler og beslag i rustfrit stål og en flot overfladefinish taler sit tydelige sprog. Den tophængte og -styrede dør glider let og ubesværet og er derfor meget nem at åbne og lukke. Topstyringen gør det let at rengøre overgangen mellem gulv og dørens bundstykke. Facadefoldedøren tilbydes naturligvis også med effektiv indbrudssikring.

Forhandling gennem tømrermester eller entreprenør
Facade-foldedøren forhandles gennem tømrermestre og entreprenørvirksomheder. Produktet vil fra den 1. maj 2008 være udstillet hos Byggecentrum i Ballerup og Middelfart. I Jylland er der også mulighed for se facade-foldedøren i Gl. Rye nær Århus.

Kilde: Lacoya A/S - www.lacoya.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079