23948sdkhjf

HHM får et travlt 2015

Entreprenøren tager i år hul på flere større byggeprojekter, og det skaber optimisme efter et 2014 med faldende omsætning og indtjening.
HHM A/S måtte i 2014 se omsætningen falde fra 439 til 370 mio. kr., mens overskuddet før skat blev reduceret fra 12,5 til 7,7 mio. kr.

Ifølge administrerende direktør Svend Pedersen skal forklaringen findes i virksomhedens aktiviteter gennem det forgangne år:

- Vi har forberedt flere større total- og forhandlingsentrepriser i løbet af 2014. Det krævede væsentlige ressourcer i forhold til planlægningen og projekteringen. Derudover har vi afviklet det selvstændige forretningsområde Byggeservice, hvor vi har oplevet stigende vanskeligheder med at opretholde en rentabel omsætning og drift, forklarer han.

Begge dele har påvirket omsætningen i negativ retning, men til gengæld kan HHM nu høste frugterne af sidste års forberedende arbejde:

- De store byggerier, som vi forberedte i 2014, er alle i gang, og det vil give en væsentlig stigning i omsætningen og et forbedret resultat i 2015, forudser Svend Pedersen.

Blandt de igangværende byggerier er den gamle DLG-silo i Nordhavnen; ”Frihavnstårnet”, der omdannes til 78 lejligheder. Hertil kommer en ny kontor- og servicebygning på DTU og plejecentret Ny Frydenholm i Rudersdal Kommune. Også i Hillerød er der stor aktivitet med Kastanieparken II, hvor et nedlagt plejehjem bliver totalrenoveret og omdannet til 52 nye, almene boliger, samt et nyt sundhedscenter for Hillerød Kommune.

Den 1. januar 2014 overtog HHM alle driftsaktiver og medarbejdere fra entreprenørfirmaet Sejer Meldgaard A/S. Overtagelsen har styrket HHM’s kompetencer inden for jord, kloak, beton og anlæg og er med til at styrke forventningerne om fremtidig vækst.
Læs mere om: HHM
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094