23948sdkhjf

Rullende håndværkerlister i Haderslev bliver lange

Over 100 håndværkere har allerede vist interesse for at komme på kommunens rullende håndværkerlister.
Listerne skal sikre, at firmaerne på skift får mulighed for at byde på kommunale opgaver.

Interessen for at komme til at byde på kommunale opgaver er stor. Haderslev Kommune havde i denne uge inviteret til møde, hvor håndværkere og entreprenører kunne blive klogere på, hvordan de kan komme med på kommunens rullende håndværkerlister. Står man på håndværkerlisterne bliver man på skift inviteret til at komme med tilbud på kommunale opgaver.

Den nye ordningen træder i kraft 1. april 2015, og over 100 håndværkere har allerede vist interesse for ordningen.

- Vi havde regnet med et informationsmøde for 30 deltagere, men over 100 var mødt op, så det var ganske overraskende at se så mange. Det er også ganske positivt, at vi kan sætte gang i et tiltag, der har så stor interesse for både den lille én-mandsvirksomhed og de store firmaer. Det bekræfter os i, at vi nok har ramt rigtigt med dette tiltag, siger borgmester H.P. Geil.

Stadig tilmelde sig
Selvom man står på en af de to håndværkerlister, så er man ikke garanteret en kommunal opgave, men man er garanteret, at man på skift kommer til at kunne byde på opgaverne.

- Vi har allerede nu fået begyndt på nogle lange lister, men de kan sagtens blive længere. Det vil med andre ord fortsat være muligt at komme på listen, og selvom man ikke var med til mødet, så kan man stadig tilmelde sig via kommunens hjemmeside, siger H.P. Geil.

Der bliver oprettet to håndværkerlister, der kommer til at køre uafhængigt af hinanden. Den ene liste vil være for bygge- og vedligeholdelsesopgaver i størrelsesordenen cirka 75.000-300.000 kr. Den anden liste vil være for bygge- og vedligeholdelsesopgaver i størrelsesordenen 300.000-3.000.000 kr.

Hvis man står på listen, bliver man kontaktet direkte og får mulighed for at byde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.004