23948sdkhjf

Midtsun vil satse på egne produkter

Solafskærmningsfirmaet søsætter ny strategi med fokus på egenproduktion og samarbejde med større europæiske producenter.
Efter i en årrække at have markedsført sig under navnet Sunoff Danmark / Midtsun har Skive virksomheden valgt at forkorte navnet til det mere mundrette Midtsun.

Navnet Sunoff Danmark stammer fra et kædesamarbejde med en række svenske forhandlere og en producent i den svenske by Mullsjö. Det er dette samarbejde, som Midtsun nu forlader for i stedet at satse på egenproduktion og samarbejde med større europæiske producenter.

- Vi udvider vores produktprogram betydeligt for at matche markedets krav på højeste niveau. Udvidelsen sker gennem en kombination af egenproduktion og tæt samarbejde med danske og europæiske leverandører, fortæller direktør Ole Iversen.

Han fremhæver endvidere, at det nye setup giver Midtsun mulighed for at tilbyde leveringstider ned til fem arbejdsdage for kundetilpassede solafskærmningsløsninger.

Midtsun beskæftiger for øjeblikket ti medarbejdere, men vil dette antal ventes at stige i løbet af året. Ordreindgangen er ifølge Ole Iversen forrygende, og der er allerede nu indgået aftaler for 2015 svarende til et halvt års omsætning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098