23948sdkhjf

Anlægsfirma overtager ansatte fra konkursramt konkurrent

Otte mand ansættes hos anlægsgartnerne H. Hoffmann fra Risskov blot fire dage efter, at LK-Gruppen gik konkurs.
LK Gruppen blev mandag den 3. november erklæret konkurs efter at deres bank med kort varsel havde opsagt kreditten. I alt blev 130 medarbejdere hjemsendt, heraf også 15 medarbejdere fra deres afdeling i Trige ved Aarhus.

Aarhus-afdelingen varetog blandt andet en stor vedligeholdelsesopgave for Aarhus Kommune, samt en snerydnings- og vedligeholdelsesentreprise for Syddjurs Kommune. Daglig leder Simon Mønster styrede opgaven fra kontoret på Randersvej 503 i Trige.

Samme adresse huser et andet anlægsgartnerfirma, Anlægsgartnerne H. Hoffmann, som siden 2012 havde udlejet deres tidligere kantine til LK-Gruppens jyske administration. Anlægsgartnerne H. Hoffmann bruger det øvrige areal som lagerplads for maskiner, materialer og værksted, og havde igennem de sidste par år et godt samarbejde med deres konkurrent og kollega.

Kontakt straks efter konkursen
Derfor var det nærliggende for Anlægsgartnerne H. Hoffmann at tage kontakt til de involverede parter allerede mandag efter at konkursen var en realitet, og forsøge at samle puslespillet, da man internt ikke havde tilstrækkeligt med arbejde til nye medarbejdere, og omvendt ikke havde tilstrækkeligt med kvalificeret arbejdskraft til at varetage opgaven for henholdsvis Aarhus- og Syddjurs Kommune.

Juristerne ved Aarhus Kommune samt byrådet ved Syddjurs Kommune var ikke i tvivl om, at de ønskede at fortsætte samarbejdet med samme driftsleder og medarbejdere, og det var også meget positivt i beslutningen, at Anlægsgartnerne H. Hoffmann tidligere var prækvalificeret til begge opgaver, og i udbudsrunden også havde regnet en pris hertil.

Fredag den 7. november kunne man derfor sige velkommen til otte nye medarbejdere hos Anlægsgartnerne H. Hoffmann, hvor man til foråret forventer yderligere nye ansigter til at varetage vedligeholdelsesopgaverne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11