23948sdkhjf

Projekt til halv milliard skal finde ny entreprenør

NCC går glip af opgaven med at bygge den 500 millioner kroner dyre Copenhagen International School, da man ikke kunne nå til enighed med bygherren, som nu overvejer flere mindre entrepriser.
Ejendomsfonden Copenhagen International School, ECIS, valgte tidligere på året C.F. Møller, Niras og NCC til at opføre den nye internationale skole i Københavns Nordhavn.

De seneste måneder har parterne arbejdet på at nå i mål, men uden held. Forhandlingerne er nu brudt sammen, så det bliver alligevel ikke NCC Construction Danmark, der kommer til at bygge skolen. Det skriver Børsen.

Mulighed for flere entrepriser
Hos ECIS er man endnu uafklaret med forløbet fremadrettet, men åbner op for at projektet kan blive udbudt i mindre dele:

- Vi kører ufortrødent videre. Vi skal have bygget skolen. Rådgiverne projekterer i bund, og vi sidder som bygherrer og vurderer de forskellige muligheder. Det mest sandsynlige er nok, at vi ikke forsøger at skaffe en ny totalentreprenør – dem er der ikke så mange af. Vi regner med at lave nogle hovedentrepriser og fagentrepriser på byggeriet. Det åbner for, at nogen vil byde på mindre bidder, siger John Bo Jacobsen, formand for Ejendomsfonden Copenhagen International School, til avisen.

Der er rejse 500 millioner kroner til skolebyggeriet, som samler ECIS’ nuværende aktiviteter i Hellerup og på Østerbro i en ny fælles international skole, der udvider kapaciteten fra 800 til ca. 1.200 elever.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094