23948sdkhjf

Britisk værktøjs-brand vælger dansk partner

Danskejede StockonDeals skal sælge overskudsvarer og -kapacitet på de europæiske markeder for Specialist Group Ltd., der bl.a. står bag Builders Brand.
StockonDeals – en danskejet B2B-platform, lanceret i 2014 – er blevet ny europæisk partner for britiske Specialist Group Ltd., som blandt andet står bag Builders Brand, der sælger værktøj og relaterede produkter, primært til professionelle.

Trods sin unge alder har StockonDeals i dag professionelle brugere i 22 lande, som bruger platformen til at købe og sælge overskudsvarer og -kapacitet

- Vi er super stolte af, at Specialist Group har valgt StockonDeals som partner på de europæiske markeder. Alle overskudsvarerne sælges nu udelukkende via StockonDeals-platformen, hvor køberne kan handle direkte med Specialist Group, siger CEO for StockonDeals, Birthe Udsen.

Det er typisk mærkevareproducenter, der sætter varer til salg på StockonDeals. Den typiske køber er detailhandlen – både off- og online – eller indkøbere direkte til det professionelle marked f.eks. entreprenører indenfor byggeri og VVS. Sælgere på platformen kan undgå kanalkonflikter ved at vælge, hvilke specifikke markeder deres produkter skal sælges på.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078