23948sdkhjf

Botilbud med 60 boliger fejrede rejsegilde

Mandag blev der fejret rejsegilde på botilbuddet Postens Vejs nye byggeri i Brejning. Projektet omfatter knap 4.800 m² fordelt på 60 boliger og fællesarealer.
For to år siden gik entreprenør­maskinerne i gang med det store nedbrydningsarbejde på Postens Vej i Brejning – et botilbud for 90 borgere over 18 år med forskellige udviklingshandicaps.

Samtlige bygninger på venstre side af Postens Vej er blevet jævnet med jorden for at gøre plads til almene boliger i form af tre blokke med 20 boenheder i hver. De nye bygninger skal stå klar om cirka et år, når kalenderen skriver efteråret 2015.

Mandag den 25. august var man så nået så langt i byggeprocessen, at Postens Vej holdt rejsegilde for det ”nye” Postens Vej.

Del af en større moderniseringsplan
- De gamle huse på Postens Vej var ikke tidssvarende længere. De bestod af små værelser med fælles bad. Fremover får beboere moderne og egne torums lejligheder med eget badeværelse, siger Hanne Frandsen, daglig leder på Postens Vej.

Moderniseringen af Postens Vej er sidste del af en større moderniseringsplan for hele Brejning-området. Planen omfatter udover Postens Vej moderniseringen af bostederne Møllegården, Spurvetoften og Skansebakken – alle specialiserede tilbud på Vejle Kommunes handicapområde. Den samlede moderniseringsplan skal sikre, at Vejle Kommune kan tilbyde tidssvarende boliger til alle borgere på handicapområdet.

Byggeriet omfatter opførelsen af en boinstitution bestående af tre ens blokke hver med 20 boliger og tilhørende fælles- og servicearealer på cirka 1.594 m², i alt er bebyggelsen på cirka 4.797 m². I tilknytning til de enkelte boliger er udhuse og haveanlæg. Derudover er der renovations-, depot- og cykelskure mm., veje fælles haveanlæg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08