23948sdkhjf

Samarbejde fører til sammenlægning i Esbjerg

Carl Stahl har købt Esbjerg Kran Service. Sammenlægningen sker efter flere års tæt samarbejde mellem de to firmaer omkring nysalg og service af kraner.
Carl Stahl, en af Europas største udbyder af løftegrej og service fra krankrogen og ned, har længe haft et ønske om at komme ind på kranmarkedet, så man kunne servicere både løftegrej og kraner. Det er nu sket med opkøbet af Esbjerg Kran Service, oplyser Carl Stahl.

Alle medarbejdere hos Esbjerg Kran Service fortsætter under de nye ejere.

Mål: Landsdækkende inden 2015
På den korte bane sker der ikke de store forandringer, men det er planen, at der skal findes andre og bedre egnede faciliteter i Esbjerg, så virksomheden får et rigger-værksted op at stå med presse, brænder, opruller med mere. Målet er, at man fremover kan servicere ikke kun de lokale kunder, men også vindmølleindustrien og offshore-industrien i Esbjerg.

Derudover er det et mål at blive landsdækkende på kranservice inden årets udgang.

Esbjerg Kran Service kommer også til at mærke synenergien af sammenlægningen, idet de får stillet en salgsafdeling til rådighed med syv sælgere i marken, hvilket giver forventninger til et øget salg af kraner samt endnu mere kranservice.

Carl Stahl har en afdeling i Tåstrup, hvorfra man vil køre ud til kunderne øst for Storebælt, mens kunderne vest for Storebælt vil blive serviceret fra Esbjerg samt Fredericia, hvor vor administration samt hovedlager er placeret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078