23948sdkhjf

Modelbyggeri til plejeboliger har nået en milepæl

Ældrecenter Elmelunden i Jyderup fejrer rejsegilde i dag. Projektet, hvor Ole Jepsen A/S er hovedentreprenør, er et modelbyggeri, som Holbæk Kommune fremover kan bruge i forbindelse med nybyggede og ombyggede plejeboliger.
Projektet i forbindelse med ældrecenter Elmelunden indeholder 70 nye plejeboliger med tilhørende servicearealer, samt en efterfølgende ombygning og renovering af eksisterende 28 boliger.

Når byggeriet står færdigt, vil den nybyggede del af Elmelunden bestå af tre boligblokke. De vil alle være udstyret med en indre atriumgård, som vil oplyse og give luft i boligblokkenes fælles- og gangarealer. Også landskabsarealerne har været en højt prioriteret del af projektet, og haveanlægget er blevet indrettet med sanse- og træningshaver og omgivet af en bøgehæk, der integrerer bebyggelsen i de naturflotte og grønne omgivelser.

Gamle og nye center bindes sammen
I processen har arkitekt på projektet, White Arkitekter, blandt andet haft fokus på, at optimere de eksisterende plejefunktioner, samt at lave en forbindelse mellem den gamle og nye del af Elmelunden.

- Vi har inddraget brugerne i design-
Fakta
Bygherre: Domea
Hovedentreprise: Ole Jepsen
Totalrådgiver og arkitekt: White Arkitekter
Rådgiver, ingeniør: Lyngkilde Rådgivende Ingeniører
processen for at sikre, at deres ønsker og behov bliver en del af det nye byggeri. Byggeprocessen er nu godt i gang, og vi holder fortsat tidsplanen, udtaler Erik Weitemeyer, som er arkitekt og projektleder.

Byggeriet bliver opført i lavenergiklasse 2015. Nybyggeriet forventes at stå færdigt i april 2015.

De 70 boliger med servicearealer og kontorfaciliteter omfatter samlet 6.638 kvadratmeter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079