23948sdkhjf

13.000 m² bygninger skal genanvendes på slagterigrund

Holstebro byråd arbejder videre med en plan for Slagterigrunden i Holstebro, hvor 13.000 m² af de eksisterende bygninger genanvendes.
I april 2013 blev det offentliggjort, at Holstebro Kommune overtager Danish Crowns 83.000 kvadratmeter store slagterigrund i Holstebro, når de sidste kreaturer er slagtet,

Aftalen indebærer, at kommunen overtager Slagterigrunden pr. 1. marts 2015. Kommunen skal også meddele Danish Crown, hvilke bygningerne der skal bevares og genanvendes. Efterfølgende skal Danish Crown nedrive de resterende bygninger inden overtagelsen.

Nu har byrådet i Holstebro så besluttet, at 13.000 m² af de eksisterende bygninger på slagterigrunden skal bevares. Der er tale om gamle produktionsbygninger, lagerhaller og en del af administrations- og kontorbygningerne. Valget skønnes at indebære omkostninger til istandsættelse på 8,2 millioner kroner.

Det betegnes som vigtigt for udvikling af bydelen, at den gennem byggemodningen gøres attraktiv for investorer og kommende bygherrer. Dette gøres i form af anlæg af veje/stier, offentlige byrum, forsyning samt den beskrevne istandsættelse af bygninger. Udviklingen/byggemodningen vil blive en kombination af midlertidige og permanente anlæg, som tilsammen vil give liv og aktivitet til bydelen så hurtigt som muligt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078