23948sdkhjf

Aflyst licitation udskyder støjmur

Etableringen af et støjmur ved en kunstgræsbane ved Bellevuehallerne i det nordlige Aarhus udskydes. Efter en licitation på anlægsarbejdet med ét bud har Aarhus Kommune valgt at aflyse licitationen.
Aarhus Kommune har de seneste måneder arbejdet med planer om at etablere støjskærm og nyt lys ved kunstgræsbanen på Bellevue. Årsagen er, at klubben af hensyn til naboernes støjgener ikke har kunnet udnytte banen optimalt. Men efter at have udbudt opgaven i licitation står det klart, at byggeriet ikke som planlagt kan gå i gang i løbet af sommeren og i stedet må udskydes.

I foråret gennemførte kommunen en licitation på anlægsarbejdet. Der indkom imidlertid kun ét tilbud. Efter en nærmere afklaring – herunder en række drøftelser med entreprenøren – har Aarhus Kommune derfor valgt at aflyse licitationen, fordi det modtagne tilbud har vist sig ikke at harmonere med ønskerne til en konkurrenceudsættelse af opgaven.

- Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at sagen ikke bliver afsluttet så hurtigt, som vi havde håbet. Men vi har forståelse for, at kommunen i denne sag har måttet træde på bremsen. Det vigtigste for os er, at pausen bliver brugt på forberedelse, så byggeriet hurtigst muligt kan komme i gang, siger Jesper Ørskov Nielsen formand for fonden Bellevue samt hovedformand i VRI.

Et fornyet udbud af opgaven forventes tidligst at kunne ske i løbet af efteråret 2014 med byggestart i 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11