23948sdkhjf

Massiv vækst i lister og gulve

På baggrund af stor vækst udvider Danmarks største producent af massive trælister til industrien nu produktionskapaciteten. Det sker, når Vima Lister A/S i denne måned indvier en ny hal på 1200 kvadratmeter i Resenbro ved Silkeborg. Samtidig etableres lakeringsanlæg i en hidtidig lagerhal.
- Udvidelsen er vigtig for os, fordi vi dermed optimerer både produktion og logistik. Vores listeproduktion har de seneste år været presset på kapaciteten, og derfor har vi været nødt til at få bearbejdet og lakeret meget træ hos andre i branchen. Nu kan vi reducere andelen af eksternt arbejde, og det er en klar fordel for os og vore kunder, siger adm. dir. Ole Gregersen.

I Vimas gulvafdeling, Hørning Parket Fabrik, er der også igangsat en modernisering og optimering af produktionen på samme adresse. Fremstillingen af gulvplanker er netop forbedret med en sammenhængende produktionslinie, og der er også planlagt modernisering af den traditionelle produktion af stavparket. Desuden er sortimentet udvidet med nye typer plankegulve – blandt andet egeplanker med mørk overfladebehandling.

- Gulve til private hjem udgør en stigende del af vores produktion, fordi mange købere er blevet mere kvalitetsbevidste. Markedet efterspørger både plankegulve og klassiske løsninger som for eksempel stavparket i sildebensmønster. Mange private henvender sig til os, fordi de er blevet betaget af vores stavparket i f.eks. Københavns Lufthavn, Operaen eller i et firmadomicil, siger Ole Gregersen.

Ud over fremstilling af lister og gulve producerer Vima også trappetrin, og ligesom i alle andre af virksomhedens produkter bruges også her massivt træ. Investeringerne i produktionen sker efter flere års positiv udvikling i selskabet, der i 2006 omsatte for kr. 115 mio og beskæftiger 85 medarbejdere.

Kilde: Vima A/S - www.vima.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093