23948sdkhjf

Lokalt arkitektfirma vinder ny vuggestue i Ebeltoft

Forslaget fra Arkitektfirmaet Vintov vinder en indbudt mini arkitektkonkurrence for en ny vuggestue ved Børnehuset Æblehaven i Ebeltoft.
Arkitektkonkurrencen for en ny vuggestue ved Børnehuset Æblehaven i Ebeltoft blev afholdt af Syddjurs Kommune, som havde indbudt tre lokale arkitektfirmaer. Forslagene blev gennemgået af en bedømmelseskomite, der enstemmigt pegede på forslaget fra Arkitektfirma Vintov som det bedste.

- Det har været spændende, at være med til at sætte præg på en af løsningerne for fremtidens børnepasning i Ebeltoft. I gruppen har vi lagt vægt på det projekt, der lægger op til mest muligt ro for vuggestuebørnene, og som samtidig giver gode muligheder for kontakt mellem vuggestuebørn og børnehavebørn. Vi glæder os til, at tilpasse bygningen endeligt med hensyn til udformning og placering i overensstemmelse med vores overvejelser og idéer, udtaler repræsentant for arbejdsgruppen i Børnehuset Æblehaven, pædagogisk leder Pia Sepstrup.

Æblehaven har en unik placering med et stort udeareal i et kuperet terræn, og der er i bedømmelsen lagt vægt på, at den nye bygning skulle passe harmonisk ind i omgivelserne.

Den nye bygning skal rumme to vuggestuegrupper samt personalefaciliteter. Den samlede anlægsramme for byggeriet er på i alt 7,5 millioner kroner.

De tre arkitektfirmaer, som deltog i arkitektkonkurrencen er Arkitektfirma Poul Erik Clausen, Arkitektfirma Olav Langenkamp samt Arkitektfirma Vintov.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093