23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sikker og effektiv belysning i fokus hos Simpson Strong-Tie

Simpson Strong-Tie har åbnet deres nye domicil i Gedved, hvor belysningen, leveret af Luminex, spiller en central rolle i at skabe et optimalt arbejdsmiljø. 

Simpson Strong-Tie har indviet deres nye domicil i Gedved, og en væsentlig del af deres moderne og funktionelle indretning skyldes belysningen leveret af Luminex. Med en kombination af forskellige lysløsninger har Luminex sikret et optimalt arbejdsmiljø og effektiv drift i alle bygningens områder.

I lagerhallerne giver Napoleon en lysstærk og jævn belysning, som er afgørende for medarbejdernes sikkerhed og effektivitet. Mellem lagerreolerne sikre Leone-armaturerne for præcis og målrettet lys, der gør det nemt at finde og håndtere varer. 
Ved produktionsområdet anvendes Mita-armaturerne, som er designet til at modstå de udfordrende forhold i en produktionshal. Deres robuste konstruktion og høje lyskvalitet bidrager til et sikkert og komfortabelt arbejdsmiljø, hvor præcision og klarhed er altafgørende.

I administrationsafdelingen og på trapperne er Verona-panelerne installeret. Disse paneler giver et blødt og behageligt lys, der er ideelt til kontorarbejde og skaber en indbydende atmosfære. Den ensartede belysning fra Verona-panelerne reducerer øjenbelastningen og fremmer en produktiv arbejdsdag.

Udendørs ved dørene er Livio-armaturerne installeret, hvilket giver et sikkert og oplyst område for medarbejderne, når de ankommer eller forlader bygningen. Ved portene har man valgt Marita. Disse armaturer sikrer, at ind- og udgangsområderne, ved porte altid er godt belyst, hvilket forbedrer både sikkerheden og logistikken.
Langs vejene er Vedetta mast opsat. De giver en kraftig og jævn belysning, der sikrer god synlighed for både køretøjer og fodgængere. Den effektive belysning fra Vedetta-armaturerne bidrager til en sikker og tryg færden i området omkring Simpson Strong-Tie's nye domicil.

Simpson Strong-Tie's nye domicil ikke kun et eksempel på et moderne domicil, men også på en intelligent og funktionel belysningsløsning, der virker.

Se flere billeder på vores hjemmeside.

Kontakt os på 76 26 67 00 eller info@luminex.dk hvis du står med et projekt, hvor der er behov for professionel belysningsrådgivning. 

Luminex A/S
Lundagervej 45A
8723 Løsning
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37646458

Kontaktperson

FT
Frans Toft
Salg Øst
+45 40923676 ft@luminex.dk

Send til en kollega

0.047