23948sdkhjf

Håndværkere vil løfte forretningen som energi-ambassadører

22 nye håndværksmestre fra Faaborg-Midtfyn og Odense er netop udklækket som energihåndværkere.
Efter 9 uddannelsesmoduler er håndværksmestrene nu klar til at se på helhedsløsninger og se på tværs af fagskel, når de skal vejlede kunder i energirenovering.

Håndværksmestre inden for både el, vvs, murer-, glarmester-, og tømrer- og snedkerfaget har været gennem uddannelsen, hvor fokus er på forretningsudvikling og lokal vækst af håndværksmestrenes forretninger. Vækstidéen handler om at bruge hinanden og ikke være forskrækket over at dele opgaver. Mange af energihåndværkerne er både leder og ejer af forretningen, og skal hele tiden se de nye muligheder i markedet for energirenovering.

Nye idéer til markedsføring
Det er en udfordring, som de nu ser frem til at lægge arm med som ambassadører for energi. Jari Gulløv, Multi El i Odense, siger:

- Jeg har især fået inspiration til markedsføring og forretningsudvikling, og det har givet mig mange nye tanker omkring vejen frem.

Vejledningen i energirådgivning skal også komme kunderne til gode, da de nu bedre kan få hjælp med kvalificeret viden om energiløsninger.

Samarbejde på tværs
Det er anden gang at Faaborg-Midtfyn og Odense Kommuner er gået sammen om at tilbyde efteruddannelsen Bliv Mester i Energi, som er udviklet af Grøn Erhvervsvækst.

- Dette er et rigtig godt eksempel på konkret samarbejde på tværs af kommuner, siger Jane Immerkær, Projektleder i Odense kommune.

Susanne Jervelund, Klimamedarbejder i Faaborg-Midtfyn kommune er positiv over den begejstring og vilje, som håndværksmestrene har lagt for dagen under uddannelsen:
- Det har været et rigtig godt hold med fuld fremmøde hver gang. Vi ser allerede nu, at energihåndværkerne henviser til hinanden i netværket.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109