23948sdkhjf

Ny software fra Autodesk øger produktiviteten hos arkitekter og ingeniører

Intuitiv brug af 3D-modellering er hjørnestenen i Autodesk Revit Structure 4, der byder på en række nye, avancerede værktøjer.
Autodesk, Inc. har lanceret Revit Structure 4, der retter sig mod arkitekter og bygningsingeniører. Revit Structure er såkaldt BIM software (Building Information Modelling), der bygger på en objektorienteret bygningsmodel, og den nye version skal sikre en fortsat optimering af arbejdet med bygningskonstruktion, -design og -dokumentation. Samtidig lancerer Autodesk Revit Building 9.1, der er integreret med den nye version af Revit Structure.

- Autodesk Revit Structure 4 er vores fjerde lancering på 15 måneder. Det afspejler vores bestræbelser på konstant at videreudvikle Revit-platformen og arbejde hen mod en optimal 3D-software, der både gavner effektiviteten og rentabiliteten i byggebranchen, siger Michael Schwartz, Autodesk Building Solutions i Norden og Baltikum.

I Autodesk Revit Structure integreres en fysisk model med en uafhængig og editerbar analytisk model. Når Revit Structure kombineres med de øvrige løsninger på Revit-platformen, får brugeren et komplet BIM designværktøj, der omfatter generering og anvendelse af koordineret og ensartet information om et givent byggeprojekt.

På større byggeprojekter er det en uvurderlig styrke, at alle involverede parter har adgang til opdaterede og koordinerede informationer, og det betyder i sidste ende øget effektivitet og færre fejl i byggeriet.

Nytænkningen i Revit Structure 4 handler for en stor dels vedkommende om, at brugerne mere intuitivt kan modellere og bearbejde fysiske og analytiske bygningselementer og materialer. Det er eksempelvis blevet lettere at håndtere afstivere, bjælker og vægge i den nye version. Revit Structure kan desuden integreres med andre analyseprogrammer, hvilket sikrer en fuldt ud koordineret og opdateret bygningsmodel.

Revit Structure 4 byder desuden på avancerede analytiske værktøjer til modellering af bygningers afgrænsningsforhold, nye og forbedrede funktioner til modellering og dokumentation af armeret beton, øget automatisering ved sammensætning af elementer og en lettere detailprojektering af armering.

Autodesk, Inc. (NASDAQ: ADSK) er en Fortune 1000-virksomhed, der udvikler software, som gør det nemmere at gå fra idé til virkelighed. Med syv millioner brugere er Autodesk verdens førende software- og konsulentvirksomhed inden for byggeri, produktion, infrastruktur, digitale medier og trådløse data.

For yderligere oplysninger, se www.autodesk.com eller www.autodesk.dk

Kilde: Autodesk, Inc.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094