23948sdkhjf

Erik K. Lauritzen fra NIRÁS modtager Nedrivningsprisen

En visionær og vigtig samarbejdspartner, der har sat et betydeligt fingeraftryk på den positive udvikling, branchen har været igennem de senere år. Sådan lød begrundelsen for at belønne Erik K. Lauritzen med Nedrivningsprisen.
På Nedbrydningssektionens temadag den 23. november modtog M.Sc. Civil Engineer Erik K. Lauritzen fra NIRÀS nedrivningsprisen på 25.000 kroner. Erik K. Lauritzen er den første modtager af prisen, som Nedbrydningssektionen indstiftede i foråret 2006.

Ved prisoverrækkelsen begrundede Nedbrydningssektionens formand Jan Brandis valget med, at sektionen ønsker at fremhæve og belønne Erik K. Lauritzens engagement og samarbejde med branchen omkring de væsentlige temaer og problemstillinger i forbindelse med nedrivningsprojekter.

Erik K. Lauritzen fra NIRÁS med Nedrivningsprisen.- Erik K. Lauritzen har siden 80’erne som rådgiver været en visionær og vigtig samarbejdspartner, der har sat et betydeligt fingeraftryk på den positive udvikling, branchen har været igennem de senere år, sagde Jan Brandis.

Erik K. Lauritzen har skrevet adskillige bøger og afhandlinger om nedrivningstemaer og har deltaget i mange projekter med det formål at højne kvaliteten i nedrivningsbranchen og sikre en høj genanvendelsesprocent på bygge- og anlægsaffald til gavn for miljøet.

Erik K. Lauritzen har desuden været medskribent på Nedbrydningssektionens brancheaftale (NMK 96) med myndighederne og miljøministeriet tilbage i midten af 90’erne. Brancheaftalen står som en hjørnesten i det arbejde, sektionen i dag lægger i at højne kvalitetsniveauet i branchen. Han udgav ligeledes i starten af 90’erne bogen ’Nedrivning af bygninger og anlægskonstruktioner’, som i dag findes hos Statens Byggeforskningsinstitut.

Kilde: Dansk Byggeri.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094