23948sdkhjf

Sabetoflex indleder samarbejde med global tagkoncern

Montagelim fra jyske Sabetoflex bliver en del af sortimentet hos Monier i 47 lande.
Et samarbejde med en stor international tagkoncern bringer nu montagelim fra Sabetoflex på Salling ud over Danmarks grænser.

Limen, der er udviklet for otte år siden i samarbejde med Dana Lim, bliver en del af sortimentet hos Monier, og hos Sabetoflex forventer man, at samarbejdet vil øge salget betydeligt fra de nuværende 20.000 enheder om året.

- Vi har arbejdet sammen med Monier i flere år, og det her forstærker relationen yderligere. Vi tager det som et skulderklap og bliver bekræftet i, at de produkter, vi udvikler, ikke er helt tossede, siger direktør Per Poulsen.

Grundige analyser
Før aftalen blev indgået, var limen til en omfattende kontrol i Monier-koncernens testcenter i Manchester. Her blev det især grundigt analyseret, om limen kunne stå distancen i forhold til vind og vejr. Det kunne den.

- Vi havde dog på forhånd en god fornemmelse, da vi selv benytter den til alle vores inddækninger, og vores kunder kun har givet positiv feedback. Nu skal den altså også bruges til beton og tegltagsten ude i verden, fortæller Per Poulsen.

Sabetoflex og Monier kender hinanden ganske udmærket i forvejen, da Monier har udviklet det selvvulkaniserende Wakaflex-materiale, som Sabetoflexbruger til sine inddækningsløsninger. Den store afsætning gør, at Per Poulsen og kompagni jævnligt mødes med Monier i både ind- og udland.

- De ved godt, at vi tænker lidt anderledes, og ikke er bange for at kaste os ud i noget nyt. Det gør, at vi får lov til at give vores input med fra tid til anden. Det sætter vi stor pris på, slutter Per Poulsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093