23948sdkhjf

Bygningssagkyndige og energikonsulenter under samme tag

Brancheforeningen for Bygningssagkyndige og Energikonsulenter – BfBE – får fra den 1. september sekretariat hos Dansk Byggeri.
Dansk Byggeri har åbnet døren for endnu en brancheforening med tilknytning til byggeri. Denne gang er det BfBE, som blev stiftet sidste efterår, og som i den mellemliggende periode har etableret sig med en organisation og et sekretariat.

- Vi glæder os til at flytte ind i Dansk Byggeris hus i Kejsergade. Vores to organisationer deler på mange områder interesser og synspunkter. Det var derfor naturligt for os at vende os mod Dansk Byggeri, da vi skulle finde et hjemsted for vores nye sekretariat, fortæller Torben Kaas, direktør for BfBE og fortsætter:

- Vi er nu i sving med det næste mål, som er at få opbygget kontakter og netværk. Det er nødvendigt og vigtigt, at vi sidder med ved bordet, når betingelserne for at være bygningssagkyndig eller energikonsulent bliver diskuteret. Jeg tror på, at vi i mange sager vil vi kunne gøre fælles front med Dansk Byggeri, men vi vil også i andre situationer løbe med egne bolde. Uanset sagen er det af værdi for BfBE og vores medlemmer at få denne nærhed til Dansk Byggeri.

BfBE har ca. 70 medlemsvirksomheder, der dækker over 60 % af omsætningen i markedet – et tal der er stigende. BfBE vil få adresse i Dansk Byggeris hus i Kejsergade, hvor blandt andet Dansk Byggeris sekretariat for Erhvervsteknik er beliggende.

- Der er meget positiv synergi i nærhed til og en daglig dialog om ”sagerne” med andre organisationer. Vi ser frem til samarbejdet og byder BfBE velkommen til Dansk Byggeri, siger afd.chef for Erhvervsteknik, Niels Nielsen, Dansk Byggeri.

Kilde: Dansk Byggeri.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14