23948sdkhjf

Ribe VVS på job i Aalborg

Teknikentreprisen på ombygningen af et højhus i Himmerland Boligforenings afdeling Magisterparken i Aalborg er gået til det sydjyske VVS-firma.
Når Himmerland Boligforening mandag d. 2. september tager første spadestik til en omfattende ombygning af højhuset i afdelingen Magisterparken på Sohngårdsholmsvej i Aalborg, bliver det med sydjysk deltagelse.

Læs mere: Højhus klar til omfattende ombygning.

Teknikentreprisen på det store projektet er nemlig gået til Ribe VVS.

Nye badeværelser i alle lejligheder
Projektet er en egentlig ombygning, hvor boligantallet i højhuset bliver reduceret fra de nuværende 169 til ca. 120. Som del af de omfattende bygningsmæssige ændringer vil man blandt andet renovere badeværelser og etablere flere boliger tilpasset ældre og fysisk handicappede beboeres behov, fortæller boligforeningens direktør, Ole Nielsen.

Ud over højhuset i Magisterparken får 150 lejemål fordelt i treetagers blokke også en overhaling:

- Alle lejligheder i blokkene får nye badeværelser, ligesom der vil ske forbedringer med hensyn til blandt andet tag, facader, vinduer og indeklima – og lejlighederne i stueplan får adgang til egne haver og opholdsarealer, siger Ole Nielsen.

Magisterparken-projektet ventes at beløbe sig til 219 mio. kr. Etablering af byggepladsen er allerede i gang og første spadestik tages altså d. 2. september. Himmerland Boligforening regner med, at renoveringen vil strække sig over godt to år. Den forventede bemanding på byggepladsen vil være gennemsnitlig 70 mand.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11