23948sdkhjf

JHH vinder opgave i Skælskør

Renoveringen af Algade i Skælskør går i gang næste uge. Slagelse Kommune har haft opgaven udbudt i licitation og har nu sat navn på det vindende firma.
Projektet i Algade indebærer, at den eksisterende asfaltbelægning brydes op og fjernes og erstattes med en ny granitbelægning, der lægges i hele vejens bredde fra facade til facade. Det oplyser Slagelse Kommune.

Renoveringen sker efter, at Slagelse Kommune har haft projektet udbudt i licitation. Vinderen er firmaet Jens H. Hansen, JHH, fra Lundby.

Færdigt inden sommeren 2014
Arbejdet opdeles i to etaper, hvor Svanetorvet adskiller de to etaper. Første etape starter fra Havnevej og færdiggøres inden julehandlen i december.

Når vinteren er overstået, tages der hul på etape 2, der går fra Svanetorvet til Nytorv. Etape 2 skal være færdig inden sommeren 2014.

- Et stort projekt som dette kan naturligvis give gener for både forretningsdrivende, kunder, borgere og turister. Det beder vi om forståelse for. Men vi vil sammen med entreprenøren gøre alt, hvad der er muligt for, at generne bliver så få som mulige, fortæller Karsten Søndergaard, vejingeniør i Bygherrerådvning i Slagelse Kommune.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078