23948sdkhjf

Køge-firma udvikler uderum på Fyn

Legepladsfirmaet Cado fra Køge skal udvikle et stort udendørs aktivitetsområde i Lundeborg på Fyn til en værdi af 1,2 mio. kroner.
Det nye aktivitetsområde kommer til at ligge på havnen til gavn for byens beboere. Samtidig skal det nye område trække flere turister til.

Aktivitetsområdet kommer til at bestå af tre sammenhængende områder, oplyser Cado, som vandt opgaven i en udbudsrunde med i alt fire firmaer. Cado gjorde sig især bemærket med deres vikingetema-legeplads, hvor vikinger var et gennemgående element i samtlige legeredskaber.

Robinietræ som gennemgående træsort
Område 1,som ligger ned til stranden bliver derfor en stor temalegeplads med temaet Lundeborgs Vikinger. Legepladsen har bl.a. et stort vikingeskib, vikingefigurer, klatre- og kravlenet, gynger, vipper, heste og rutschebane.

- De detaljerede legeredskaber er fremstillet i robinietræ fra vores tyske agentur Spielart, som er specialister i fremstilling af temalegepladser i robinietræ, udtaler Søren Andersen fra Cado A/S.

Område 2 er et sports- og bevægelsesområde, som bl.a. indeholder en boldbane i robiniepalisader og en stor trampolin. Område 3 indeholder outdoor fitness i natur og bord/bænkesæt til afslapning, spisning af madpakker osv.

I brug til efteråret
Det er en gruppe frivillige fra Lundeborgs Borgerforening, der har indsamlet de nødvendige midler på 1,2 mio. kr. til at realisere planerne.

- Vores ide med aktivitetsområdet er at skabe et anderledes, flot og unikt miljø med mange forskellige aktiviteter, hvor familier, borgere og turister gennem leg og bevægelse kan hygge sig sammen. Alle redskaber og aktiviteter udføres i naturmaterialer, så de passer ind i Lundeborgs miljø, fortæller Lone Gustenhoff, som er med i projektgruppen.

Lundeborgs nye aktivitetsområde forventes klar til indvielse i slutningen af efteråret 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094