23948sdkhjf

Helms forstærker holdet

Praktisk erfaring inden for anlægsgartner- og entreprenørbrancherne samt salg var afgørende, da Helms TMT-Centret A/S skulle ansætte en ny sælger.
- Helms TMT-Centret har i en længere periode ønsket at styrke salget til det grønne segment. Vi har derfor valgt at ansætte en key account Manager, der har erfaring inden for både salg, udvikling og drift. Vi tror på, at vi dermed kan øge markedsandelen væsentligt indenfor salg af produkter samt service. Jeg glæder mig til at få endnu mere power i angrebet på vores hold, så vi fortsat kan ligge i toppen.

Sådan udtaler direktør Kristian Helms i en pressemeddelelse om ansættelsen af firmaets nye key account manager, den 52-årige Svend Drejer. Hans primære segment vil blive boligselskaber, kommuner, anlægsgartnere, entreprenører og udlejningsfirmaer. Ifølge Kristian Helms skal Svend Drejer gå efter nøglekunder i landsdækkende/regionale firmaer og organisationer.

- Beslutningen om, at det netop blev Svend Drejer, der fik jobbet, skal ses i hans mangeårige erfaring indenfor ledelse af gartner- og entreprenørvirksomheder og fine resultater indenfor netop salg af produkter og serviceydelser. Han har tidligere selv haft anlægsgartner forretning, været direktør for et entreprenørfirma i Århus, samt arbejdet hos to store Facility Services firmaer i ledende stillinger (Elite Miljø og Hede Danmark). Svend er god til at skabe kontakt og har et stort netværk som vi håber vi kan drage nytte af. Det har også vægtet højt, at Svend har en faglig uddannelse som gartner. Det er vigtigt, at vi møder vore kunder på deres egen banehalvdel, udtaler Kristian Helms.

Helms TMT-Centret er grundlagt i 1951. Firmaet importerer maskiner fra det meste af Europa og distribuerer i Danmark, Sverige og Norge gennem landsdækkende forhandler- og servicenet. Det er fortrinsvis maskiner til landbrug, bygge- og anlægsområdet, den grønne sektor samt til kommuner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079