23948sdkhjf

Ny strategi koster 17 arbejdspladser

Bygma Næstved, det tidligere H.O. Birksted, tager hul på en større ombygning og vil fremover satse mere på det professionelle segment.
Den 1. marts overtog Bygma H.O. Birksted A/S fra Th. Rasmussens Sønner A/S. H.O. Birksted har gennem mange år været en meget betydelig aktør på det sydsjællandske marked for byggematerialer, og det vil virksomheden fortsat være.

Strategien ændres dog til i højere grad at fokusere på håndværkerne, med den konsekvens at flere stillinger er blevet nedlagt. Det fortæller Bygma Næstveds direktør, Anders S. Andersen, til Sjællandske:

- Vi har desværre måttet sige farvel til 17 medarbejdere i år, hvoraf mange heldigvis allerede har fundet andet job inden opsigelsesperiodens udløb. Nogle er tilbudt job i andre af Bygmas byggecentre, og vi har beholdt godt 30 ansatte her, siger han.

Anders S. Andersen kommer fra en stilling som salgschef gennem 12 år i XL-Byg/ Meding i Næstved og har afløst Kristian Rasmussen, der er gået på pension. Med ansættelsen i Bygma Næstved vender han i øvrigt tilbage til den virksomhed, hvor han gennem 16 år arbejdede som trælastsælger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094