23948sdkhjf

Tag på Videbæk Skole renoveret inden skolestart

Håndværkere fra Herborg Tømrer- og Snedkerforretning rykkede ind, da børnene i Videbæk Skole gik på sommerferie.
Hen over sommeren har håndværkere så arbejdet på at udbedre fugtskader i tagkonstruktionen og sikre et godt indeklima på Videbæk Skole.

Årsagen til fugtproblemerne er en bestemt type dampspærre i tagkonstruktionen på skolen fra 2005. Konsekvenserne af, at der er trængt vand op i tagkonstruktionen, er ødelagte plader og nogle steder også begyndende skimmelsvamp.

- Håndværkerne fjerner de beskadigede plader og renser resten, så vi er helt sikre på, at alt er i orden indvendigt, inden børnene begynder i skole igen den 12. august, siger en tilfreds skoleleder, Karina Degryr.

Renovering til millioner
Byrådet i Ringkøbing-Skjern Kommune har bevilget tre mio. kr. til at renovere taget på Videbæk Skole.

To af hinanden uafhængige undersøgelser fra henholdsvis Cowi og Goritas bygningsundersøgelser konstaterede begyndende skimmelsvamp som følge af fugtproblemerne. Den seneste rapport fra Cowi anbefalede en snarlig udbedring, for at forhindre nedbrydning af tagkonstruktionen samt sikre et godt indeklima.

- Det er lokale håndværkere fra Herborg Tømrer- og Snedkerforretning A/S, der udfører arbejdet, og de har taget opgaven meget seriøst og stillet de kritiske spørgsmål, så jeg er meget tryg ved, at alt nu kommer i orden, siger skoleleder Karina Degryr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109