23948sdkhjf

Rambøll på opkøb i Danmark og Norge

Rådgiver-koncernen har overtaget West Soft A/S og Tore Mathisen AS.
Rambøll vokser nu yderligere og styrker aktiviteterne i både Danmark og Norge

Med virkning fra den 1. juli har Rambøll overtaget danske West Soft, der er specialist inden for for professionel projektstyring og leverandør af setup for og ydelser inden for Project Management Office-konceptet.

Ifølge Ib Enevoldsen, der er Executive Director for Transport i Rambøll, styrker koncernen dermed sine muligheder for at rådgive i komplekse udfordringer inden for eksempelvis High End-projektstyring.

West Soft er dansk forhandler af Oracles projekt- og porteføljestyringssystem Primavera, som virksomheden desuden er Specialised Partner for. Virksomheden har i 20 år hjulpet kunder i stort set alle brancher og har deltaget i milliard-projekter i Danmark, Sverige, Schweiz, Polen, Singapore og Australien.

Rambøll har samtidig overtaget Tore Mathisen AS, der er et rådgivende ingeniørfirma i byggeteknik med otte medarbejdere, som holder til i norske Skien.

- Vi etablerede os i området for to år siden, da vi købte arkitektvirksomheden Arken. Nu styrker vi tilstedeværelsen yderligere. En stærkere lokal forankring kombineret med vores globale kompetence vil bidrage til større vækst og et bedre tilbud til vore kunder i området. Vi har nu skabt et byggemiljø med arkitekter og ingeniører. Nu vurderer vi mulighederne for samkøring med henblik på at opnå synergieffekter, siger Jørgen Stene, divisionsleder for byggeri og specialfag i Rambølls region Øst, hvor Tore Mathisen fremover vil indgå.

Af praktiske årsager vil dette dog først efter nytår.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109