23948sdkhjf

Typehus-direktør optimist trods underskud

Levering og etablering af plus energi-typehuse gav firmaet Boel Living et underskud på -725.000 kr. i 2012. Direktøren forventer dog overskud i år, idet ekstraordinære udgifter kostede 1,7 mio. kr.
Underskuddet skyldes ifølge direktør i Boel Living, Knud B. Troelsen, et ekstraordinært tab på kautionsforpligtigelse på 1,68 mio. kr.

- Boel Living kører rigtigt godt. Vi er kommet godt i gang med at sælge huse, og jeg er rigtig stolt af den grønne profil, vi har, siger Knud B. Troelsen til Herning Folkeblad og understreger, at de ekstra udgifter ikke vil påvirke firmaet fremover.

I 2012 har firmaet udviklet seks nye hustyper, hvoraf de fem af modellerne allerede har tilført firmaet omsætning, fremgår det af årsrapporten.

Skruer ned for ambitionerne
Typehusfirmaet med base i Herning leverede 10 huse i 2012, som var firmaets første egentlige regnskabsår.

Fremadrettet har direktøren måtte sande, at markedet ikke er så godt som ventet. Slagsambitionerne for 2013 er derfor reduceret en smule. Hvor målsætningen tidligere var salg og levering af tre huse om måneden, hedder det nu to, forklarer Knud B. Troelsen til Herning Folkeblad.

Med ordrer svarende til 80 procent af den omsætning, der kræver for at skabe et overskud i 2013, i hus, er der dog grund til optimisme i firmaet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078