23948sdkhjf

30.000 m² domicilbyggeri bliver 2. etape i Scanport

Ferring Pharmaceuticals rykker ind i nyt 30.000 m² stort domicilbyggeri, som bliver 2. etape i erhvervsområde Scanport på Amager. Her udvikler Skanska 95.000 m².
Erhvervsområdet Scanport, der har Københavns Lufthavn, Øresundsbroen og Den Blå Planet som naboer, tager nu for alvor form. Medicinalvirksomheden Ferring Pharmaceuticals, der er vokset ud af sit nuværende domicil, indleder anden etape af området ved at flytte sit danske hovedkontor og sine globale udviklings- og registreringsaktiviteter til Scanport i 2016, hvor en bygning af international klasse vil stå klar.

Ferring Pharmaceuticals’ nye domicil kommer til at ligge på spidsen af Scanport med direkte udsigt til Øresund. Domicilet vil omfatte en samlet bebyggelse på ca. 30.000 m² inkl. parkering og vil have plads til over 600 medarbejdere.

- Scanport har den helt rigtige beliggenhed for os. Den er international, tæt på lufthavnen – og ikke mindst tilgængelig for vores medarbejdere, uanset om de kommer fra Københavnsområdet, Sverige eller flyver ind fra udlandet. Samtidigt er de spændende omgivelser et stærkt kort for at tiltrække og fastholde fremtidens medarbejdere, siger Ole Kjerulf-Jensen, bestyrelsesformand i Ferring Pharmaceuticals.

2. etape af 95.000 m² kontorbyggeri
Scanport er et tidligere industriområde, som for over 10 år siden blev erhvervet af Skanska med henblik på at omdanne området til et moderne kontorområde for vidensvirksomheder i Øresundsregionen. Scanport rummer et potentiale på ca. 95.000 m² kontorbyggeri svarende til omkring 5.000 arbejdspladser.

Ferring Pharmaceuticals er den anden medicinalvirksomhed, der flytter til Scanport. I 2011 flyttede Astellas Pharma til Nordhuset, som var Skanskas første kontorprojekt i Scanport. Kontorbygningerne bliver bæredygtige, af høj arkitektonisk kvalitet og en blanding af domiciler og flerbrugerhuse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109