23948sdkhjf

1. spadestik til Livsrum i Roskilde

Fredag d. 21. juni blev det første spadestik taget til det nye kræftrådgivningscenter Livsrum i Roskilde. Entreprenørvirksomheden Elindco står for byggeriet.
Fredagens arrangement, der ikke undgik en ordentlig regnbyge, blev afholdt på den kommende byggegrund i umiddelbar nærhed af Roskilde Sygehus og med Roskilde Kommune som nabo.

Blandt dagens talere var repræsentanter fra Kræftens Bekæmpelse og Realdania, der i samarbejde har søsat projektet. Med glæde i stemmerne blev der takker for det fremtidige samarbejde omkring byggeprojektet samt det færdige kræftrådgivningscenter.

Til at tage det første spadestik var to nuværende brugere og frivillige ved kræftrådgivningen i Roskilde blevet inviteret:

- Det er så meget hjerterum i Roskildes nuværende kræftrådgivning, at huset nu har slået revner. Der er brug for mere plads, mere livsrum, sagde Louise Elberg inden hun sammen med Michael Schmidt satte spaden i hånden og gravede det første lille hul til det nye Livsrum.

Byder indenfor i marts 2014
Det er entreprenørvirksomheden fra Jyllinge Elindco Byggefirma der sammen med arkitektvirksomheden Adept og ingeniørvirksomheden Sloth Møller vandt projektet ved en totalentreprisekonkurrence i januar måned.

Elindco opstarter sit arbejde til august, og det nye rådgivningscenter forventes at stå klar til at byde de første kræftpatienter og pårørende velkommen til marts 2014.

Kræftrådgivningscenteret Livsrum i Roskilde er ét ud af i alt syv nye centre, der bliver bygget i hhv. Aalborg, Herning, Vejle, Odense, Roskilde, Næstved og Herlev i løbet af de næste par år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093