23948sdkhjf

Carlsberg-projektet skal have ny direktør

Lars Holten har siden 2006 har stået i spidsen for at udvikle de fremtidige rammer for den nye bydel Carlsberg Byen. Han fratræder, når en ny direktør er tiltrådt.
Udviklingsselskabet Carlsberg Byen blev en realitet, da Carlsberg Group i 2012 etablerede selskabet sammen med Realdania, PFA, Topdanmark og PenSam. Dermed blev grundstenen lagt til udvikling af en helt ny bydel på Carlsbergs gamle fabriksgrund, Carlsberg Byen.

Det første store udviklingsprojekt omfattende ca. 82.000 m2 byggeri plus ca. 19.000 m2 kældre er nu igangsat - heraf er 2/3 forhåndssolgt som campus til professionshøjskolen UCC, ligesom bebyggelsen bl.a. også vil indeholde kontorer, forretninger, cafeer og et 100 meter højt boligtårn, hvorfra beboerne har uhindret panoramaudsigt over København og Sydsverige. Byggeriet bliver placeret direkte ved den kommende Carlsberg S-togsstation, der opføres som en integreret del af byggeriet.

Udviklingen er kommet godt fra start, og udviklingsselskabet Carlsberg Byen skal over de kommende 15 år indgå en række nye aftaler med virksomheder, kultur- og undervisningsinstitutioner, investorer og privatpersoner, som ønsker at eje eller leje boliger og ejendomme i området. Målet er, at Carlsberg Byen med sin blanding af boliger, erhverv, handel, kultur og fritid og en historisk bygningsarv vil sætte en ny standard for byudvikling i København.

- Bestyrelsen for Udviklingsselskabet Carlsberg Byen finder, at nu er det rigtige tidspunkt at iværksætte et generationsskifte. Jeg vil gerne sige stor tak til Lars for hans indsats. Han har spillet en afgørende rolle i den ambitiøse udvikling af Carlsberg-området og har igennem de syv år opnået markante resultater, siger bestyrelsesformand Flemming Borreskov.

Bestyrelsen vil nu tage fat på processen med at rekruttere en ny adm. direktør. Lars Holten fratræder, når en ny direktør er tiltrådt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111