23948sdkhjf

K.G. Hansen skal udvide superliga-stadion

Fodboldklubben SønderjyskE i Haderslev får ny vesttribune. Byggeriet, der også omfatter bl.a. boliger samt klub- og faciliteter, løber op i 74 mio. kr.
En række syd- og sønderjyske virksomheder har meldt sig på banen sammen med Haderslev Kommune, og det baner vej for byggeriet af ny vesttribune i Haderslev.

De nuværende stadionfaciliteter er utidssvarende, og lever ikke op til dagens krav til et superligastadion, men nu er de sidste brikker i det økonomiske puslespil næsten på plads, og snart kan der således afholdes første spadestik.

- Vi får et stadion på superliganiveau, hvilket er altafgørende for fortsættelsen af den gode udvikling i SønderjyskE Fodbold, siger administrerende direktør Klaus Rasmussen.

Den nye vesttribune med 3.000 overdækkede siddepladser bliver fremtidigt centrum for Haderslev Idrætsakademi, idet der også indgår 42 akademiboliger samt et sportel med otte værelser i projektet. Den samlede investering til 74 mio. kr. ekskl. moms omfatter desuden kontor- og klubfaciliteter til Haderslev Fodbold Klub, kontorfaciliteter til Sønderjysk Udviklingssamarbejde (SUSAM), 10 skybokse, TV-platform med speakerboks, storskærme og LED-bander samt en udvidelse af loungefaciliteterne på østtribunen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125