23948sdkhjf

Einar Kornerup udvider hotel med 6.400 m²

10 år efter den seneste udvidelse, der næsten fordoblede kapaciteten, har Glostrup Park Hotel igangsat et nyt byggeprojekt med konferencecenter og 54 hotelværelser.
Med Einar Kornerup som entreprenør og Dissing+Weitling samt Hacafrø som rådgivere har Glostrup Park Hotel igangsat et større byggeprojekt, der skal udvide hotellet med 6.400 m².

Projektets 1. etape – et konferencecenter på i alt 2.800 m² – er indledt og skal stå færdigt i foråret 2014. Umiddelbart herefter igangsættes 2. etape, der rummer en 3.600 m² stor værelsesfløj i tre etager i tilknytning til det eksisterende hotel. Denne etape vil være afsluttet i foråret 2015.

- Vi mener, at tiden er den rette nu. Det er stadig forholdsvis billigt at bygge, vi har en stærk efterspørgsel fra vore kunder, og vi råder over en attraktiv grund tæt på hovedfærdselsårerne i en smuk park og nabo til Glostrup Park Hotel, siger administrerende direktør Mikael Melander.

At det er gunstigt at bygge nu, betyder dog ikke, at byggeriet bliver billigt.

- Vi bygger eksklusivt med eksempelvis kobbertage og naturstensgulve, ligesom haveanlæggene anlægges med chaussésten og cortinstål. Vore gæster skal have en oplevelse af, at det er noget særligt at være her. På samme måde bliver værelsesgangene lidt bredere og hotelværelserne noget større end sædvanligt i Danmark, fortsætter Mikael Melander.

Når det hele står færdigt råder Glostrup Park Hotel over 211 værelser, 2 restauranter, bar og 26 mødelokaler med plads til 300 personer i de største lokaler. Restaurant La Cocotte og det tilhørende Enoteca beholder sin nuværende placering, men får en ansigtsløftning og en mindre udvidelse.

- Vi glæder os til at slå dørene op til et professionelt konferencecenter med formålsindrettede mødelokaler og en fantastisk panoramarestaurant med plads til 300 personer, hvor man kan nyde årstidernes skiften i parken. Centeret, der har flere overdækkede terrasser på 80 m², indrettes også med henblik på fester af enhver art, siger Mikael Melander.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095