23948sdkhjf

Underleverandør overtager panel- og loftproducent efter konkurs

Produktionen af paneler og lofter hos tidligere DK Panels fortsætter under nyt ejerskab

Tømrer- og maskinsnedkervirksomheden Gert S. Andersen A/S i Ringkøbing overtager Skjern-firma DK Panels, der producerer vindueslysninger, vinduesplader, panelvægge, akustikvægge og lofter.

- Det er et køb som vi har særdeles store forventninger til og som passer rigtig godt ind i vores produktions setup. DK Panels giver os endnu et ben, at stå på, siger direktør Per Stensgaard Karlsen i en pressemeddelelse og uddyber:

- Vi kan allerede nu mærke stor interesse for DK Panels produkter – ikke mindst i forhold til vindueslysninger og vinduesplader – som i forvejen er et af vores fokusområder.

Gert S. Andersen A/S

Gert S. Andersen A/S blev etableret i 1966 og er i dag beliggende i Ringkøbing. Virksomhedens fokus er maskinsnedkeri, overfladebehandling og traditionelle tømrerløsninger, herunder renovering, tilbygninger, køkken- og badeværelsesombygninger, trækonstruktioner og vinduesudskiftning.

Virksomheden har i dag knap 30 medarbejdere.

Gert S. Andersen har gennem længere tid arbejdet tæt sammen med DK Panels. Blandt andet med førstnævnte i rollen som underleverandør.

- Dette samarbejde har betydet, at vi kender DK Panels særdeles godt og det er derfor naturligt, at vi nu har udvidet samarbejdet til, at vi nu overtager DK Panels, siger Per Stensgaard Karlsen.

Navneændring og konkurs

DK Panels ApS skiftede den 7. juli navn til Selskabet af 9 juli 2023 ApS, viser et opslag i Det Centrale Virksomhedsregister, CVR.

Sammen måned, helt præcis den 24. juli tog Retten i Esbjerg ifølge Statstidende det vestjyske selskab under konkursbehandling på baggrund af en begæring modtaget knap to uger forinden.

Selskabets senest tilgængelige årsrapport, der går så langt tilbage som 2021, viser et resultat på en kvart million.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093