23948sdkhjf

M.J. Eriksson-medejer forlader chefpost efter tre årtier

Afløser som tilbudschef har 22 års erfaring fra firmaet

Efter 31 år på posten som tilbudschef hos M. J. Eriksson har Birte Eriksson, der også er medejer og bestyrelsesmedlem, overdraget stillingen til Allan Sten Hansen.

Den 57-årige Allan Sten Hansen har tidligere været ansat hos M.J. Eriksson i 22 år som henholdsvis entrepriseleder og projektleder og blev i foråret ansat som projektchef.

– Vores tilbudsforretning skal løftes op på næste niveau for at kunne stå distancen på fremtidens tilbudsmarked, og derfor er vi meget glade for, at vi fik chancen for at ansætte Allan igen, siger Birte Eriksson i en pressemeddelelse.

– Allan har solid erfaring, stærke faglige kompetencer og lederegenskaber, der skal til, for at besidde posten som tilbudschef, fortsætter skudsmålet.

Birte Eriksson, som fylder 67 i år vil fortsat have sin daglige gang i tilbudsafdelingen og ligeledes være aktiv i bestyrelsen i M.J. Eriksson.

– Det bliver utrolig spændende at stå i front for vores tilbudsafdeling i en virksomhed med et meget stort potentiale, og hvor vi er stærke og professionelle nok til at tage de største og mest komplicerede infrastrukturprojekter, siger Allan Steen Hansen.

M.J. Eriksson beskæftiger over 700 medarbejdere til daglig, og har de seneste otte regnskabsår haft en omsætning på over 2. mia. kr.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094