23948sdkhjf

Arkitekt gør rent bord med en håndfuld rammeaftaler

Fem ud af fem. Det er den imponerende status for Mangor & Nagel, som dermed er blevet tildelt alle søgte rammeaftaler for boligorganisationen DAB – Dansk Almennyttig Boligselskab. Tre af aftalerne er som totalrådgiver og to som underrådgiver, oplyser arkitektfirmaer, der blev opkøbt af Aart for et år siden, i en pressemeddelelse.

Aftalerne dækker både nybyg og renoveringsopgaver i Østdanmark frem til udgangen af 2026.

Rammeaftalen for nybyg er vundet i et team med Sinuz Rådgivende Ingeniørfirma og ABC Rådgivende Ingeniører, og med Mangor & Nagel som totalrådgiver.

Derudover er arkitekterne totalrådgiver på to aftaler om større renoveringsprojekter, som udføres i samarbejde med Sinuz samt Ekas Rådgivende Ingeniører.

På to aftaler for mindre renoveringer er Mangor & Nagel underrådgiver til Ekas Rådgivende Ingeniører.

Almene erfaringer

Jakob Andersen, adm. direktør og partner hos Mangor & Nagel, udtrykker stor tilfredshed med anerkendelsen af selskabets kompetencer indenfor det almene felt,

- Vi har samarbejdet med DAB gennem mange år, og vi har et godt kendskab til dem og deres værdier. Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde over de næste fire års tid, hvor der forhåbentlig skal igangsættes flere fælles projekter, udtaler Mangor & Nagel-direktøren.

De seneste år har det almene felt udgjort cirka halvdelen af arkitektfirmaets forretning.

Aktuelt samarbejder Mangor & Nagel og DAB blandt andet på boligprojektet Søgården.

Tidligere har parterne samarbejdet på projekterne Sct. Olaiparken i Kalundborg, nybyg af afdelingen Stenvænge i Stenløse, som også rummer et seniorbofællesskab, samt det nye Plejecenter Egeparken i Egedal.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126